Fastelavn er det helt store. Der bliver planlagt i detaljer, og i år var Victoria elefant den ene dag i Kvartershuset og som en figur fra Paw Patrol ude i børnehaven. Victoria slog tønden ned i Kvartershuset og blev kattekonge.Der var også udstilling af brandbiler nede i Bryggen hvor der også blev tid til et kig.I slutningen af marts var jeg en uge i New York. Her har jeg skrevet en selvstændig blog som kan ses ved at trykke her.
Jeg fik også udbygget matriklen med en nyt legehus. Jeg havde ledt forskellige steder og pludselig var der et til salg i den blå avis som passede. Det var en pensionist fra Brørup der selv havde bygget det og han både leverede det og hjalp med at få det på plads omme i haven.Det skabte lykke, og Victoria bruger rigtig meget tid med at arrangere, rode rundt og servere mad. Hun har et lille trækomfur og et bord med 2 stole inde i huset og kan hun få os placeret derinde og servere for os er dagen reddet. Hun elsker hvis vi tager rigtig mad og drikke med derud og sidder og hygger.Legoland åbnede igen sidste weekend i marts og vi var derude. Nåede også en tur langfredag. Victoria har en plan, hun kender nu hvor alt er og skal helst nå det hele på den halve tid. Langfredag var lidt af en udfordring, da var der godt nok mange mennesker. Det generer ikke Victoria og Michelle, men ligesom med regn har jeg det lidt anstrengt med at vente og stå i kø.
I ugen op til palmesøndag fik Victoria skoldkopper, og da Michelle jo arbejder i et vikariat var det ved at brænde på for hende. Jeg fik det arrangeret så jeg arbejde til om morgenen og igen om aftenen, så kunne jeg passe Victoria i dagtiden.
Palmesøndag var jeg med Linda oppe hos hendes søster hvor vi havde en hyggelig dag med brunch og en lang gåtur i skoven og parken ned til vandet ved Århus.
1. påskedag var vi i Virring til frokost. Det var en god dag hvor pigerne rigtig hyggede sig med Birte og hestene. Det er utroligt at det lille menneske overhovedet ikke er bange for de store dyr.
2. påskedag var Victoria, Linda og jeg en tur ved Henne strand. Victoria var noget benovet over den store sandkasse og bemærkede hurtigt at andre piger løb med bare tæer. Det fik hun også lov til og at se det lille menneske nyde den nye følelse med sand mellem tæerne var bare en fornøjelse.Skærtorsdag fik jeg lagt nyt tag på carporten, og Michelle hjalp mig med at få tagpladerne op. Det gamle tag var så skørnet at det splitredes fuldstændig da jeg tog det ned.Om lørdagen i påsken fik jeg tid til årets første lange mc-tur. Jeg kørte overtil Ringkøbing, ned over Hvide Sande og Nymindegab. Derefter ned over Ribe, Højer, Rudbøl og til Neuenkirchen i Tyskland. Østpå til Flensborg og derefter den gamle landevej over Åbenrå, Haderslev og Kolding hjem. 542 kilometer og godt øm i rø……. men med et mega-smil på læben.
På den sidste dag i april var jeg ude og køre gokart med kollegaer. Det var oppe i Viby hvor der er en stor indendørs gokartbane. Og det er rigtige gokarts der kan køre vildt hurtigt. Det var en fornøjelse, har stadig ondt i arme og hænder af at holde fast i rattet.smiley