September startede med at jeg fik købt nyt(eller brugt) inventar til Eskimovej Data Center. Fik fat i en server som kan køre nogle services så jeg altid kan komme på mit interne netværk udefra også selvom der er interne fejl i huset.

Jeg var sammen med personaleklubben på Alrø i Horsens fjord. Der kan man få Danmarks største tarteletter, og ja…. de var store.

Legoland stod også for skud, i løbet af september og oktober blev det ialt til 7 gange. De fire gange var for at se nogle Ramasjang figurer som Victoria følger, Ramasjetterne, Hr. Skæg, Rosa fra Rouladegade og ikke mindst favoritten Motor Mille.

Michelle’s fødselsdag blev også fejret derude, fik min stille hævn ved at få en fødselsdags-badge sat på Michelle. Ligeledes var vi derude til Legolands halloween udstilling og sidst men ikke mindst var jeg en søndag derude med Linda og Victoria alene.

Oktober startede med et besøg på HI-messen i Herning hvor jeg ville se hvad der var omkring Automation. En stor udstilling og meget interessant..

Det var også tid til Victoria’s 4 års fødselsdag, hvor hun i år ville have Elsa og Anna tema. Så der blev købt ind i alskens merchandise fra Disney.

Niels fik det rigtig dårligt på Birte’s fødselsdag og måtte hasteindlægges på sygehuset i Horsens. Heldigvis var jeg i Århus, så fødselsdagen kunne holdes alligevel. Jeg var med Niels på sygehus og efter en kraftig penicillinkur kom han hjem til Præstehaven efter et par dage.

Midt i oktober var jeg også til min søsters 60 års fødselsdag i Skanderborg på Vestermølle. Vi fik en 9-retters menu med en verden af smagsoplevelser. Til børnene var der en mega-stor tapas tallerken som Victoria hyggede sig gevaldigt med.

Jeg har også fået husdyr ude i haven. Naboerne havde godt fortalt at der af og til gik et rådyr rundt, men nu fik jeg det selv set. Den spiser de svampe der gror ude på græsplænen.