November blev så den måned hvor Stefan kom hjem til Danmark. Denne gang var det med en lille hund, Nico. Det tog lidt tid inden den anerkendte at jeg også var der, men nu hopper den begejstret hver gang jeg kommer hjem. Den har forstået hvem der står for maden.

Nico havde også besøg af en hund af en af Stefans venner. En stor orange hund som er umådelig grim, men rigtig rar. Jeg ringede til Victoria med Facetime, og hendes første kommentar var ”Er det en tiger eller hvad”.

November var også tid for den årlige sammenkomst hos Flemming, stegt flæsk og en masse snak. Som altid hyggeligt.

Jeg var også på Vejle Teater og se ”Sanne the Musical”, Sanne Salomonsens livshistorie fortalt gennem hendes musik. Det var en god forestilling, specielt den unge Sanne kunne synge salen op så hårene rejste sig på en.

Jeg var også i Fredericia og høre Nils Villemoes foredrag om ”Bøvl”. Havde ondt i hovedet af at grine da jeg tog hjem.

Sidst i november var det tid til forlænget weekend i Athen. Jeg lavede en særskilt historie derfra som kan ses her: https://blog.olehagenjensen.dk/category/athen-2019/

December startede med en julestue i Præstehaven hos Niels. Der var rigtig mange børn med som i løbet af dagen fik pyntet et juletræ med hjemmelavet pynt. Det så ud som om Niels hyggede sig, og mor nød også at være derovre.

Desværre var det lidt svært at komme derfra, Niels synes stadig ikke at han vil blive der, selv om han i bund og grund ikke kan huske hvad der er ude og hvad der er hjemme.

Vores firma julefrokost blev igen holdt på Scandic i København, og i år blev der optaget en reklamefilm samtidig. Der skulle bruges af Scandic senere. Den kan ses her: https://www.facebook.com/ScandicDanmark/videos/2223846531244417/

Det blev også til en del tid med Victoria. Michelle skulle både til banko og julefrokost, så det var hyggeligt.

Jul blev holdt på Eskimovej med Michelle og Victoria, hun havde helt styr på mandel, sang, juletræ og gaver. Der var et hav af gaven, og de fleste var selvfølgelig til Victoria.

Mellem jul og nytår var jeg både i Århus og oppe hos mor til julefrokost.

Den 30/12 var jeg på Moesgaard Museum ved Århus og få en rundvisning i den store Pompei udstilling. Det var meget interessant når man nu også har set det rigtige Pompei.