Sidste dag i New York. Efter at jeg have checket ud fra hotellet tog jeg med metroen(Subway) ned til downtown Manhattan. Jeg så den store statue “Charging Bull”, der skal symbolisere hvor stærk USA er i verden.Derfra gik jeg over til Wall Street og så New York Stock Exchange, center for stort set hele den vestlige verdens aktiehandel.Jeg gik også igennem China Town, som er den største bydel uden for Kina med de fleste kinesere.

Jeg hentede min bagage på hotellet, prøvede at køre taxa med Uber til lufthavnen, det virker bare, han var der efter 2 min., alt bestilles og betales via mobiltelefon. Tilmed kendte han så en smutvej så vi undgik det trafikproblem der var i dag i tunnelerne.

I skrivende stund sidder jeg i John F. Kennedy lufthavnen og nyder en bagel til frokost. Så dette indlæg er det sidste om en begivenhedsrig rejse og endnu en afkrydsning på min to-do-liste.