Ferietid…… Jeg havde lejet et sommerhus i Ulfborg i 2 uger. Michelle og Victoria ville gerne med og huset var stort nok til at vi alle kunne få hver vores værelse. Det blev et par hyggelige uger, og selvom vejret ikke var med os blev det til en masse gode oplevelser.
Huset lå i et område ikke langt fra Nissum fjord og der var masser af dyr i området. Bl.a fik vi besøg af små rådyr.Vi nåede langt omkring. En tur til Hjerl Hede var meget interessant. Vi kørte med tog, var på et gammelt mejeri, inde og se træarbejde og meget mere. Jeg smagte rigtig gammeldags kærnemælk, der er noget mere fløde i end vi er vant til i supermarkedet. I et køkken lavede de lever-gullash, et skrækkeligt rendevouz fra min drengetid. Jeg havde helt glemt den forfærdelige lugt, mener at Bedste i Gl. Rye lavede det af og til. Lugten kunne jeg i hvert fald huske. På stranden både i regnvejr og blæsevejr. Victoria var mægtig interesseret i den store sandkasse som stranden jo er. Hun var utrættelig i løb i sandet, det var hårdt at følge med. Det lykkedes ikke at få en sommerdag hvor vi kunne gå i vandet så i stedet tog vi en tur ind til Holstebro badeland. Vi var også forbi Kaj Munks præstegård og se det museum man har indrettet.Om torsdagen var der et lille marked og kørsel med hestevogn inde i den nærmeste by og det skulle selvfølgelig også prøves.Vi havde cykler med derud, så jeg fik cyklet en det ligesom både Michelle og Victoria også var med på et par ture. Ikke langt derfra var en stor skovlegeplads som også blev benyttet.Når vi senere vil huske tilbage på ferien vil det nok være de mange hyggestunder i selve sommerhuset der vil stå stærkest. Morgenmad hvor Victoria hjalp til både med opvaskemaskine og borddækning. Alt skulle gå efter en nøje plan, og hun var faktisk rigtig god til det. Uno om aftenen….hvem var det nu der vandt smiley. Diverse tumlen og legen i huset, lege hund, fodboldspil, forsøg på at sætte drage op, gåture til stranden og meget andet.Da vi kom hjem var der endnu en uge af ferien tilbage. En af de dage var vi i Århus hos DR til optagelse af “Sommer i Ramasjang”. Endnu en stor oplevelse for Victoria.Jeg var taske-passer og sad i udkanten og kunne se det hele. På et tidspunkt kom en mand på min alder og spurgte om det var her morfædre kunne sidde. Vi fik en lang snak (og hans kaffe). Det viste sig at være en pensioneret bankdirektør fra Nordjylland, og vi kom langt omkring i vores snak…. rigtig interessant.
Efter DR kørte vi forbi Birgitte og Günther hvor vi havde en hyggelig dag. Victoria var helt betaget af Cille og fulgte hende rundt hele tiden.