Jeg opdagede at mine højtalere i den ene ende af huset ikke virkede og måtte på loftet og checke kabler. Det viste sig at de var rykket over af et eller andet. Jeg fandt en temmelig stor bunke eskrementer som heldigvis lå samme sted.

Det var fra et dyr større en mus eller rotte. Og dette dyr havde rykket kablet over da det løb hen over loftet. Jeg har sat et kamera op med bevægelsesføler på og håber nu at fange et billede så jeg kan se hvad det er for et dyr. Victoria var med deroppe og sætte det op, hun er meget interesset i hvad det kan være. Hun spottede også alle kasserne deroppe med Stefan og Michelles gamle legetøj, så en dag må vi nok op og sortere. Hun mente vi kunne gøre det med det samme og var ikke helt tilfreds over vi skulle vente til en anden dag.

Endelig blev min vejrstation færdig. Den hænger ude på carporten og sender data ind til behandling i huset.

Den kan fanges via internettet på http://176.20.236.250:8074/ og kan vise data indenfor en afgrænset tidsperiode som man selv angiver. Den vil altid først vise dags dato:

Den kan vise temperatur, fugtighed, lufttryk, lyd, lys, regn og vind. I øjeblikket har jeg lidt indkøringsproblemer med fugtighed og vind, men det løser sig nok.

Det blev også tid til endnu en tur til Legoland hvor der var ridder show med heste og dueller. Det regnede, men det var der som sædvanligt kun mig der bekymrede sig om.

Michelle fik lavet plads til en ny seng til Victoria, så da jeg var på Sjælland var jeg inde i IKEA Odense på vejen hjem og købe en seng. Den blev samlet med hjælp fra Victoria selvom jeg bliv lidt gammel og sur inden vi blev helt færdig. Man kalder det ekstrem-sport at gå i IKEA, men at samle er ligeså udfordrende.

Victoria nyder sin nye seng og at have sit eget værelse. Sengen har et overdækken der minder om et lille hus, så hun kan gå ind og være sig selv.

Den 23/8 var det igen tid til DHL stafet i Århus. Jeg har i år cyklet mere end løbet, så set i bagklogskabens ulideligt klare lys havde jeg meldt mig på gå-holdet. Det var et godt valg, en 5 km. lang gåtur i skoven omkring Marselisborg.

Det blev også til en enkelt overnatning af Victoria hvor hun for en gangs skyld sov på en udslået sovebriks istedet for babysengen. Hun følte sig godt nok stor, og hun fulgte op med også at skulle i brusebad ligesom voksne istedet for karbad som hun plejer. Hun ville ikke stoppe, og blev der indtil det varme vand var brugt, så var det pludselig ikke et problem at få hende ud.

Om morgenen kom hun listende ind til mig uden at jeg hørte det, og hun vækkede mig så jeg fik hjertet helt op i halsen. Hun grinede så det klukkede…. så lykkedes det hende endelig at forskrække mig.