Endnu en lang dag. Det startede med at tordne og regne i morges, næsten storm. I receptionen sagde de der kom lige så meget vand som de sidste 3 måneder sammenlagt. Men kl. 9 var det klart og solen har stået højt lige siden.Jeg tog ind i byen og fik min morgenmad og gik derefter om til det store marked. Fersk fisk, kød og grønsager i lange baner. 

Er sikker på at pacemaker på levnedsmiddel kontrolen i Danmark ville springe i luften hvis de så det. Her gælder stadig princippet med at man skal have 12 pund skidt om året.Der efter gik jeg om og tog en kabelbane som går inde i et bjerg op til det højeste punkt i Athen, Lykabettoshøjen, 277 meter over havet. 

En fantastisk udsigt over Athen til alle sider. Jeg valgte så at købe en billet til en åben dobbeltdækker bus og fik derefter en 2 timers sightseeing rundt i byen. En øl på en tag terasse, lidt shopping og så hjem til hotellet.

Ialt 7,5 km gåtur, men så snød jeg jo også med toget inde i bjerget og den lange bustur, ellers var det blevet noget mere.