2020 startede med nytårsaften hos Michelle og Victoria. Victoria var spændt og nød fyrværkeri, og ville ikke i seng selvom hun var meget træt. Hun har lige lært at tælle får, og hun kom ikke længere end 14 før hun var helt væk.

Den første weekend skulle Victoria’s fødselsdagsgave så indløses. Paw Patrol forestilling i KB-hallen i København, en stor oplevelse. Da Michelle og hende kom tilbage til bilen efter forestillingen snakkede de jo om den. Pludselig sagde Victoria “Er det OK jeg slapper af”, da var det lige blevet tid til ro.

Michelle havde også vundet en fotografering af Victoria hos en fotograf nede på havnen i Vejle. Det blev en fest, det lille myr nød simpelthen at posere for kameraet, og det blev en serie af rigtig gode billeder. Det var svært at vælge ud.

Midt på måneden havde vi en firma event i København hvor vi mødtes på et hostel i det indre København. Her var der petanque på nogle baner på første sal. Det var en oplevelse.

Saturday Night Fever var årets forestilling i Musikteatret i Vejle. Der var ikke så mange tilskuere som der plejer, men kvaliteten af forestillingen var der ikke noget at sætte på. Skuespillerne gjorde det godt, og det var ligesom at være tilbage i 70’erne igen.

Victoria bliver ældre og større og dermed også frækkere. En dag tog jeg hende i at efterabe sin mor, med ord og tonefald og det hele. Michelle kæmper, kun vil jo gerne at hun opfører sig godt og ordentlig. Og det gør hun også specielt når man har hende alene. Jeg griner lidt af det, for det er Michelle om igen, og Michelle griner også lidt når jeg siger at hun ikke skal forvente medlidenhed fra mig, “pay back time”.

Sidst i januar måned var jeg inviteret til et seminar på Odense Universitet hospital omkring brug af data i sundhedsvæsenet. En politiker, en patient, en softwareudvikler og en læge havde hver deres indlæg hvorefter der var panel debat. Meget interessant, pludselig giver det mening med “big data” når man kan bruge det i patentbehandling.

Februar var den første måned hvor Eskimovej igen blev lidt øde. Stefan og Nico flyttede til Sønderjylland. Det har været hyggelig at have dem boende, og specielt at Nico gik rundt når man arbejdede hjemmefra. Dem kom tit ind fordi den troede det var den jeg talte med når jeg var på telefon. Stefan havde fået flere kontakter hvor vi kunne hente gratis møbler, så en hel trailer blev fyldt op inden vi kørte sydpå.

Jeg var også i Virring til Jacob’s 60-års fødselsdag. Det var en hyggelig dag, og de 3 unger hyggede sig gevaldigt, der er knald på når de går i gang.

Den nye svømmehal i Vejle åbnede, så Michelle, Victoria og jeg var dernede. Victoria er en vandhund ligesom sin mor og onkel, totalt frygtløs og mester i hundesvømning. Jeg har aldrig set hende spise så meget som da vi kom ud, energidepoterne skulle fyldes op.

Mor, Birte, Jacob og jeg var den sidste søndag i måneden på Nille’s kro og spise søndagsmiddag. Det skulle egentlig have været en forlænget weekendophold til mor og Niels, men Niels er i en helt anden verden og har fået det rigtig godt på plejehjemmet i Hørning.

Det var jo også fastelavn, og jeg fik et Facetime opkald fra Victoria hvor hun var klædt ud med en rød maske. Jeg sagde, hvem mon det kunne være og så blev masken løftet og hun sage “det er bare mig morfar”.