Store shoppedag, så det blev ikke til så mange billeder i dag. Jeg gik først op til Rockefeller center hvor man kan komme op på deres Observation Deck med en flot udsigt over Central Park.Rockefeller center er kendt for sit store juletræ og sin udendørs skøjtebane. Har man set filmen “Alene hjemme” har man set jule udstillingen.På 5th Avenue ligger verdens største Apple butik. Og den er stor…. Når man kommer ind bliver man skrevet ind og man får helt præcis at vide hvornår en Apple-ekspert er klar til at hjælpe en…. og tiden holder præcis. Køber man noget bliver det håndleveret mens man står med eksperten, det er godt nok professionelt.
Det blev igen en lang dag, og gåtur(13,5 km). Jeg havde bestemt mig for at spise amerikansk til aften. Lige overfor hotellet ligger en Dallas BBQ der svarer lidt til vores danske Jensens Bøfhus, bare med amerikansk barbeque retter…….og jeg kan godt forstå at mange amerikanere er lidt velvoksne i størrelsen, der var godt nok nogle store portioner.