Jeg startede dagen med at tage bussen ned til bunden af Manhattan hvor Battery park ligger. Derfra kan man tage færgen ud til Frihedsgudinden som ligger på Liberty Island. Koldt, men ellers smuk blå himmel.

Med færgen kunne man så komme videre til Ellis Island som i var modtagelsested for immigranter der ville ind i USA. Det må ikke have været rart at skulle igennem hårde lægecheck og mange spørgsmål. Var man for syg og kunne man ikke forsørge sig selv blev man sendt med skibet tilbage.

Det samme gjorde man i Halifax i Nova Scotia længere nordpå ved Canada. Det var deroppe min mormors søster Dagny kom ind og ikke på Ellids Island.

Jeg tog så færgen tilbage og kørte lidt mere rundt med hop-on-hop-off bussen for at få varmen igen.

Til aften var det så Broadway musicalen “Pretty Woman”. Som alt andet i USA var det stort, ikke bare oplevelsen, men hele opsætningen af musicalen