I dag var lidt koldere, men stadig tørt og skyfrit. Jeg gik over til den nye High Line park, som er anlagt på den gamle metrobane der løb højt langs vestbredden af Manhattan.

For enden af High Line endte jeg så ved Circle Line tur-bådene. Her tog jeg en 2,5 timers tur hele vejen rundt om Manhattan. Også rundt om Frihedsgudinden som jeg vil over og se i morgen.

Jeg gik så op til Times Square og fik billet til Madame Tussaud voksmuseum og Hop-on-hop-off bussen. Med mit New York pas som jeg købte hjemmefra kommer jeg gratis ind til rigtig meget. Efter voksmuseum hvor jeg lige hilste på præsidenten
kørte jeg med bussen lidt rundt i byen og endte ved Ground Zero hvor de 2 tårne stod indtil de 11. september 2001.

Man har lavet to store vandfald lige der hvor de stod, og rundt om på muren står navnene på alle dem der gik til. Det var meget mærkeligt at være der. Under det hele er et stort museum der viser og fortæller alt. De originale fundamenter er der stadig og dem har man bygget museum omkring. Specielt indtryk gjorde en stor sal som var beklædt med billeder af samtlige der omkom. Jeg så flere amerikanere som stod derinde og græd.

På bussen igen og hjemad. 12,5 km gang og 20.000 skridt, det giver noget på motions kontoen.