Hotellet jeg bor på er drevet af nogle katolikker og nonner. Det betyder at der IKKE er morgenmad om søndagen fortalte man mig. Jeg kan ikke helt se sammenhængen og logikken i dette, men sådant er det ofte mærkeligt når man indblander religion. Heldigvis er der masser af steder hvor man kan spise morgenmad. Jeg havde dog glemt at den ofte er noget tung, er ikke helt vant til kartofler til morgenmad.
Derefter startede jeg med Empire State Building, 102 etager højt, hvor man så kan komme op på 86. etage og se udsigten over hele New York og Manhattan.Jeg gik derefter over til Grand Central stationen. Jeg har aldrig set så stor en station, flot, helt ren og meget imponerende.
Jeg gik så nordpå og endte oppe ved Central Park. Der var en masse mennesker i parken og nyde det smukke vejr. Under et stort hotel var der et stort område med masser af restuaranter.Ved 7. Avenue begyndte jeg at gå sydpå igen og kom forbi Times Square som man ofte ser billeder af med de store lysreklamer. Og de var mega-store, der stod også en hel flyvemaskine som reklame midt på pladsen.Fortsatte ned af 7. Avenue og endte så på hotellet igen. 16 km. gåtur i “byen der aldrig sover”.