I dag startede vi ud fra hotellet efter en solid morgenmad med hjemmebagt rugbrød.

Vi kørte mod Armenia og havde en aftale med en kaffefarm La Molienda. Den er ejet af en canadier og hans famile. Vi så både marker og hans gård(finca) hvor han arbejder, tørrer og rister kaffe. Noget af gården var af ældre model og havde skjulte flugtveje under huset som man havde brug for før i tiden.

Efter rundtur smagte vi på kaffen og talte med hans familie, som bestod af ham, hans kone og 5 børn. Konen og pigerne gik i nogle lange kjoler med kyser, og jeg kunne forstå de tilhørte en speciel gren af Amish religionen. Hans børn blev hjemme skolet, og de var ekstrem spørgelystne omkring Danmark og hvor vi kom fra.

Vi fortsatte så på MC til en by der hedder Finlandia.

En utrolig farverig by hvor alle veje gik på kryds af hinanden med matematisk nøjagtighed. Vi var blevet anbefalet at spise frokost på et sted der hedder Helena Adentro. Først troede vi at vi var gået forkert, med blev ledt ind bag ved hvor en hel verden af farver viste sig.
Rigtig hyggeligt sted. Da vejret begyndte at se mistænksom ud, tog vi regntøj på inden vi kørte hjemad med hotellet. Det eneste væde der kom var fra vores sved i plastik tøjet, men hellere det end køre i regn.

Om aftenen havde hotellet gæster til et guldbryllup for en dansk sømand og hans colombianske kone. Manden fandt ud af at vi talte dansk og pludselig sad den ældre herre ovre ved os, så kunne fest være fest.