Parque Tayrona stod på programmet i dag. En stor naturpark op til det Caribiske hav lige øst for Santa Marta. Vi lavede en fejl og parkerede bilen udenfor hvorved vi lige fik en ufrivillig gåtur inden den rigtige park begyndte. Vi lejede nogle heste til den første del af turen, noget af en oplevelse.

Hestene var total uden for vores indflydelse og gjorde fuldstændig som det lystede dem. De 3 heste havde en konkurrence om hvem der skulle gå forrest og af og til stak de i løb for at overhale.

Da vi nåede helt ind i parken til havet blev der tid til en dukkert. Der var utroligt smukt, ligesom postkort hele tiden. Mange overnætter herinde, man kunne leve telte, en lille hytte eller bare en hængekøje. Man kunne godt høre på snakken at der var mange nationaliteter, og specielt unge rygsæk rejsende,

Gåtur tilbage var varm, som i mega-meget varm. Sveden løb af mig i stride strømme, og jeg tror at den cola jeg fik ved udgangen noget nær har været den bedste nogensinde. På vej tilbage så vi en abe hoppe rundt i et træ. Skridtmåleren siger lidt over 27000 skridt og 19,45 km. så det er ikke badeferie det hele.

På vej hjem fik jeg dette billede af nogle drenge som hang fast i en kørende lastbil.

Da vi kom tilbage til hotellet undrede Tatiana sig over at værelset var ryddet op og gjort i stand. “Går de bare ind”, det var næsten som om hun følte det var et overgreb. Det hjalp lidt da vi havde forklaret hende hvordan det virkede på et hotel.