Så kom bilen hjem, og Skillingbro lavede igen en perfekt klargøring. Det var dog lidt vemodigt at aflevere den gamle efter 11 år. Den havde rundet de 745.000 hvoraf jeg selv har kørt den halve million.

Det var også den første måned hvor vi igen forsikringsmæssigt måtte køre på motorcykel, men næsten hele marts måned havde vi den vinter som vi allerede burde være forbi. Alt fra snefygning til tung snefald. Var en dag i Kolding hvor man næsten ikke kunne komme op af bakkerne igen fordi lastbiller sad fast. Her i Vejle havde busserne også problemer.
Jeg brugte så tiden til at nyde min julegave fra Victoria og Michelle. En VW i Lego, som det tog en hel søndag at samle. Selvom man er over 60 kan man jo godt lege lidt smiley
Da foråret jo udeblev, kunne man se på dyrene at føde var ved at være en mangelvare. En dag jeg sad og arbejdede, kunne jeg pludselig høre det puslede udenfor. Det var 2 rådyr som gik nede på vendepladsen og søgte føde.
Sidst på måneden, i dagene før påske, rejste jeg så 4 dage til Barcelona. Jeg har altid ønsket at se byen med den store og lange historie og Gaudi’s specielle arkitektur. Det var en rigtig god tur. I den gamle by søgte jeg specielt efter de steder som Ildefondo Falcones har beskrevet i sine bøger om bl.a Havet katedral (Santa Maria Del Mar).
Det var spændede og se at mange af de beskrevne bygninger stod der selv efter over 600 år. Og så selvfølgelig Gaudi’s bygninger, meget flotte.Ville også se Sagrada Familia kirken som man har bygget på siden 1882 og man forventer at der går mere end 50 år før den er færdig. Jeg kom desværre ikke ind i den da der skulle bestilles tid flere dage i forvejen, men den er også imponerende udefra.