Januar og februar måned har været denne sæsons 2. efterår. Ingen vinter af betydning, men vådt og gråt.

Midt i januar tog jeg foråret lidt på forskud. Sammen med de andre MC-gutter som har motorcykel til vinter opbevaring, holdt vi pudseaften en fredag aften. Det var rart for en gangs skyld at kunne stå og skrue i varme istedet for en kold carport. Fik langt om længe fuldført min plan om at lave fuld LED belysning i instrumentpanel. De originale små pærer havde det med at springe hele tiden.

Sidst i januar var det tid til årets musical på Musikteateret i Vejle. I år var det My Fair Lady og igen udført af ikke-professionelle skuespillere. Jeg vil ikke bruge ordet amatør-skuespiller, da det også kan være et udtryk for udførelsen. Det var dybt professionelt gjort.

Victoria forsætter med at berige vores liv. Store og små episoder som egentlig bare bekræfter hvorfor vi er her. Hun elsker at sidde lige så stille og se på iPad. Moren er meget opmærksom på at det kun skal være danske YouTube’s, mens hun benytter chancen herovre til at udvide sin horisont.

En aften sad hun sammen med mig i sofaen lige før sengetid. Vi aftale at det nu var sidste filmbid, og da den var ved at være slut, kiggede jeg ned på hende hvorefter hun drejede mit hoved væk som ville hun sige “Pas du dit fjernsyn, så klarer jeg selv iPad”. Ovre ved Linda ved hun også udmærket hvor iPad gemmer sig, selvom Linda synes det er vigtigere at lege end se iPad.

Victoria vil være med til alting, men det skal gøres ens hver gang, ve den der fraviger den slagne vejs mønster. Dog kan det variere hvordan det skal gøres hjemme hos hende selv og hvordan det gøres på Eskimovej. Eksempelvis var moren ved at komme i problemer da hun her på Eskimovej ville hente en ble-hagesmæk….. ak og ve, det plejer Victoria sørme selv at gøre, det skal ingen blande sig i.

I februar var det så fastelavn, og moren havde længe glædet, forberedt og arrangeret udklædning som Anders And. Både Michelle og Stefan var Anders And da de var små, og nu var det så Victoria’s tur. Hun var godt nok kær, og hun vandt også 1. præmien for bedste udklædning ovre ved fastelavn arrangement i Løget.

Midt i februar var vi også en tur oppe ved Birte og Jacob. Vi var ude ved deres heste, og hvor jeg ikke bryder mig om dem, gik Victoria til sin mors store glæde straks i gang med at give dem hø og snakke. Desværre nok en kommende hestepige.

Det er nu også tiden til at den gamle Mercedes er ved at takke af. Den har nu rundet 744.000 km., det er 18½ gange jorden rundt. Skillingbro gik i gang med at lede og den rigtige bil er nu fundet. Her slut februar er sidste nyt at den er på vej hjem fra Tyskland.