April måned startede med at jeg havde Victoria på besøg. Vi havde en tur til Bryggen nede i Vejle hvor en af hendes favoritter, Gurli Gris var på besøg.Motorcyklen blev hentet hjem og sat i stand. Det blev også til en tur til Snaptun en søndag sammen med naboen. Vi gjorde holdt et sted langs Horsens fjord hvor vi havde den store udsigt over næsten hele fjordenMidt på måneden tog Michelle, Victoria og jeg på en 4-dages tur til Bispingen Heide park, ca. 60 km syd for Hamborg. Tysklands svar på Lalandia. Victoria nød at der var et hav af oplevelser, badeland, legeland, karussel, indendørs jungle osv. Vi var i badeland hver dag, og hun er ligesom sin onkel, totalt frygtløs når hun kommer i vand. Jo vildere, jo bedre selv om det lige tog et par minutter før hun tog mod til at få hele hovedet under vand. Indendørs var der også lavet å-løb, så man skulle have et øje på hver finger, for Victoria er godt nok hurtig når hun har sat sig noget for.

Uden for den bungalow som vi boede i var der en masse fugle. Vi havde brød som vi lagde ud, og Victoria gik meget op i at de spiste det. En aften sad vi og spiste udenfor, og hun havde ikke rigtig lyst til at spise. Jeg spurgte hende om hun kunne se fuglene der bare sad og ventede på at tage den mad hun ikke ville spise. Så kom der gang i spisningen, de skulle alligevel ikke have det hele. Der var en smutvej til vores bungalow, og der gik Victoria meget op i at vi kunne snyde hendes mor med at være fremme ved huset først. En af de sidste dage synes hun dog vi skulle vise Michelle smutvejen. En af dagene var vi i et outlet i Soltau hvor der var et springvand som Victoria havde stor fornøjelse af, hun blev godt våd. Se den på YouTube her : https://www.youtube.com/watch?v=JTKfvn3uLIE