Så blev det tid til igen at sige farvel til Stefan. Den 4/12 rejste han tilbage til Medellin i Colombia. Den sidste uge nåede de lige at få startet deres webshop op på www.friskkaffe.dk
Ellers blev måneden brugt til diverse julehalløj, sæsonafslutning til spansk, julefrokost i København.

Julen blev holdt på Eskimovej sammen med Linda, Michelle og Victoria, hvor selvfølgelig prinsessen spillede hovedrollen. Specielt huskes hendes ihærdighed med at bruge kniv og gaffel korrekt, hun efterligner jo alt man gør…. de lykkedes faktisk rigtig godt. Hun holdt hele aftenen, og havde fuldstændig styr på alt det med pakker. Hende og Michelle blev og sov, og om morgenen hentede Victoria mig ind til juletræet, tog mig i hånden og viste med fagter at jeg skulle begynde at synge. Vi gik så rundt om træet og efter et stykke tid stoppede hun, slog ud med hænderne, nu var hun klar til endnu en gang pakker smileyMellem jul og nytår var vi en dag i Ikea og købe ny seng til Michelle og det tog temmelig lang tid at få den samlet dagen efter da den endelig ankom. Der var også julefrokost både i Viby hos Linda’s søster og i Fruering. Nytårsaften blev holdt i stilhed herhjemme på Eskimovej.

Til slut lige et par episoder fra mit ude kamera.

Godt nytår 2018………….