Den 9. oktober fyldte Victoria 2 år. Hun fik mange gaver og har helt check på hvad der skal ske når der kommer indpakkede gave. Michelle havde købt en megastor kagemand som holdt til flere dage.

Midt i oktober afgiv moster Sigrun ved døden, og mor, Birte og jeg var i Odense til begravelse. Selvom anledningen var sørgelig, var det efterfølgende hyggeligt at møde alle de andre fætre og kusiner samt deres familier.

Den 10. november var Michelle oppe til sin sidste eksamen, og hun afsluttede men et fint 10-tal. Hun var meget glad, og jeg var ligeså stolt.

Hun fortjener virkelig et godt resultat med alt det arbejde hun har lagt i uddannelse, inkl. at passe alt ved siden af. Victoria var med nede og give hende blomster da hun fik resultatet.

Den 15. november var Victoria og jeg så med til dimission hvor Michelle fik overrakt sit eksamensbevis.

2 weekender i november har jeg så haft Victoria til overnatning. Hun er en lille spradebasse med sine bestemte meninger. Hun fotograferer alting, og efterligner hele tiden. Hun vil altid hjælpe, og tingene skal gøres på den rigtige måde, ellers er der oprør. Gud ved hvem der er hun ligner……..

Hun har været med til at lave mad et par gange, og nu VIL hun være med hver gang. Gør jeg det ikke i den rigtige rækkefølge, får jeg højt og klart besked på at rette ind.

Stefan og hende har også nogle stjernestunder. Det første hun gør når vi kommer på Eskimovej, er at løbe ind og checke om han er hjemme. Det bliver et savn for hende når han rejser til december.