August måned startede med et besøg i Bilka. Det var “lav din egen cupcake” og speciel topping var et hit.

En lørdag formiddag var vi også en tur i DGI-huset. Mens jeg var til træning gik Michelle og Victoria i svømmehallen. Jeg gik ind til dem efter min træning og den lille var helt vild med at vise mig alt. Specielt var hun helt vild med en rutsjebane i børnebassinet. Hun er overhovedet ikke bange for vand, og hun skubbede en stor dreng væk fordi han var for langsom til at tage sig sammen og komme op i rutsjebanen. Så konfliktsky er hun heller ikke. Jeg var også en tur ude på Solsikkegård med hende, det var et hit.

Midt i august kom Stefan hjem fra Colombia. Han var med ovre og hente Victoria, og selv efter et halv år kunne hun kende ham, det var der ingen tvivl om, de “klingede” lige med det samme. Hun er utrolig glad og vild for Stefan, det er lige hun hviner af glæde hver gang hun ser ham.

Midten af august var også præget af sygdom, dårlig mave osv. En enkelt dag til mig, flere til Victoria og Michelle måtte også lige trække i nødbremsen en søndag eftermiddag hvor jeg så lige tog Victoria hjem nogle timer så Michelle kunne få sovet.

Den 16. august var der DHL stafet i Århus. Jeg havde ligesom noget at leve op til, sidste år fik jeg ros for at jeg kunne holde til at være så lang tid ude på ruten. Jeg tror det var et “hint” og måtte jo så træne lidt mere. Jeg kom igennem et par minutter hurtigere end sidste år, så det var vel ok.

Sidst i august var Linda og jeg oppe og besøge Günther og Birgitte. Det var en rigtig hyggelig dag hvor vi sidst på dagen var inde og gå på havnen. Vi så både den nye havnefront, Dokk 1, kongeskibet, Salling Roof Top og det nye Århus Street Food. Det sidste sted fik vi vores aftensmad, et rigtig hyggelig sted.

September startede med at jeg tog til København en dag før tiden og besøgte teknisk museum i Helsingør. Det skuffede lidt, men jeg fik da set DASK og nogle andre gamle computere. Museet var i nogle gamle haller og trænger virkelig til en opfriskning for at gøre det mere spændende.

Jeg gik også en tur på Kronborg, og checkede at Holger Danske holdt sig i ro. Det var en oplevelse at gå rundt bl.a. i de lave kældre under Kronborg.

Det blev også tiden til at starte op på spansk undervisning igen, man bliver hurtig rusten. Men det er sjovt at komme i gang igen.

Lørdag den 9. september var vi oppe at fejre mors 85års fødseldag. Det var en hyggelig dag. Birte havde en kasse med en masse legetøj som de små virkelig nød at rode rundt i.

Den sidste weekend i september var vi en tur i Legoland. Victoria havde en fest. mer, mer, mer lød det hele tiden. Hun prøvede både flyver, tog, bil, sejlskib og pariserhjul. Det er ingen tvivl om at må vi ud igen en anden gang. Selv guldgraverminen blev besøgt, hvor både Michelle og Victoria var lige ivrige efter at finde “guld”.

Hun fik en lille drage i Lego butikken, og intet, absolut INTET kunne forhindre hende i selv at ville være det hele vejen ud og over til parkeringspladsen. Udtrykket i hendes ansigt fortæller alt om hvor god dagen var.