I den første weekend rejste Stefan hjem til Colombia, så efter 5 måneder blev det pludselig mærkeligt stille på Eskimovej.

Jeg startede igen op med spansk undervisning. Det er godt nok et svært sprog. Det minder meget om italiensk på papiret, men udtalen er meget anderledes. ll bliver til j, g bliver til h, og der rulles på r’er og nasale n’er og så videre. Men spændende er det.

Den anden weekend var Victoria her fra fredag til lørdag, hun hygger sig når hun nu har hele Stefans værelse at rode rundt i.

Bilen synes lige at den skulle lave et statement. Efter den lange tur til Østrig helt uden problemer, sprang der et dieselrør efter vi var kommet hjem. Jeg troede det var dem der kørte foran der osede, men da der blev ved med at lugte var jeg godt klar over den var gal. Så jeg åbnede til motoren, og jeg skal love for der var springvand, føj for et svineri. Men som gammel teknikker klarer man jo meget med gaffatape, så efter en lille tætning måtte Hessel klare resten.

Midt på måneden var der Sound of Music musical nede i Vejle, og den var jeg nede og se. De spillede helt fantastisk, en stor oplevelse. Det var en af de første film jeg så som dreng inde i en stor biograf i Århus, så den har altid haft en lidt speciel betydning.

Man kan godt mærke foråret så småt er på vej. Jeg var en tur i København, og tog et smukt billede af solopgangen over Storebæltsbroen.

Der har de sidste par måneder været noget udskiftning i PC bestanden, så der blev en rigtig gammel tilovers som kunne bruges til Victoria og YouTube underholdning. En aften jeg passede hende fik hun den så, og hun kiggede frem og tilbage mellem PC og mig, for Michelle plejer jo at sige nej til at hun må slå i tastatur.

Da hun så endelig forstod at det var hendes, skal jeg love for der blev taget revanche. Da hun sad med den på gulvet endte dem med hun sad på tastaturet og så video.

Det er meget tæt på hun nu kan gå, og er der noget at støtte sig til er det perfekt. Det med at vende rundt kan være en udfordring. Michelle sørger for hun selv skal, men når morfar er i nærheden, ved hun godt at det kan betale sig at kalde, se her :

https://youtu.be/-VC2CzXHYyo

Den sidste weekend fik vi så den forhåbentlig sidste sne. Der kom en del, men allerede morgenen efter var det meste væk.