Efter en meget stille nytårsaften blev det hverdag igen.

Stefan bor herhjemme mens han er på besøg i Danmark, det er utrolig hyggeligt at der igen er lidt liv i huset. Han har meget arbejde på Sct. Norbert som lærer vikar, og kan fornemme at han har det godt med det. Han arbejder kraftigt med sit kaffefarm projekt, det lyder som en rigtig god forretningsmodel, og jeg glæder mig til at følge det i fremtiden.

Michelle har fået “kam til sit hår”. Victoria er en livlig og glad pige, og der er rigtig gang i den. Hun har “fået lov” til at overnatte her på Eskimovej for første gang, det var rigtig rart at det gik godt. Hun har det ligesom vores egne børn havde det, og lader sig ikke specielt mærke af at det er et andet sted hun skal sove. Hun er utrolig åben overfor nye ting. Efter overnatningen var det nok morfar der var mest træt.

I den anden weekend i januar havde vi fået en samlet julegave af Stefan, et sommerhus ophold syd for Fåborg. Vi tog af sted lørdag morgen, havde en rundtur på Fyn og i var ved sommerhuset midt på eftermiddagen.
Stefan lavede mad til os om aftenen, han har virkelig fået flair for at lave god mad.
Vi havde en rigtig god weekend med spil, gåtur ved stranden. Victoria fik afprøvet sandkasse og gynger, et sikkert hit til sommer
I den sidste uge af januar tog Stefan og jeg til Flachau i Østrig onsdag aften og var klar på pisterne torsdag morgen. Vi havde 3 dage på ski med høj sol og rigtig godt vejr. Det er specielt at sidde i 7 graders frost og spiste sin frokost udenfor.