Her i november måned fik jeg endelig nye vinduer i huset. Tømmeren skulle også skifte træsider mellem vinduerne fordi de var begyndt at rådne. Han var meget diplomatisk, men kunne godt høre de var lidt rystede over både den dårlige isolering og måden det gamle træ var monteret. Her kunne vi se at det havde gået lidt for stærkt da huset var blevet bygget i 1984.

Samtidig benyttede jeg muligheden til at male træværk i en lidt anden farve, mangler kun det nye som først må males når temperaturen igen er over 10-12 grader.

Victoria er stadig en kilde til stor fornøjelse for alle. Hun smiler, griner og morer sig altid, det er meget sjældent hun er ked af det eller græder. Vi kan godt mærke at hun nu er ved at få personlighed, hun har sine egne meninger om hvad hun vil have og hvad/hvornår/hvordan der skal spises. Hun har sine kampe med moderen og der ingen som helst tvivl om hvor hun har sit temperament fra.
Juleaften blev holdt her på Eskimovej hvor vi alle 5 var samlet. Det var en hyggelig aften helt efter alle traditioner.