Sommeren startede med en helt igennem dejlig og indholdsrig tur til Medellin i Colombia ovre ved Stefan. 2½ uges rundtur, mere kan læses her : http://blog.olehagenjensen.dk/#category5


Stefan kom hjem i september måned og planlægger at blive her i ca. 5 måneder. Han nåede så Linda’s 60 års og Victoria’s 1 års fødselsdag. Victoria’s fødselsdag blev fejret med maner i Michelle’s nye hus.


Hun er et livstykke, og en ren fornøjelse at passe. Jeg passer hende onsdag hver 14. dag når Michelle får en “helle” og tager til Banko i fælleshuset i Løget. Det er lige før hun går rigtigt, hun kan gå med sin gåvogn og rundt om ting når hun holder fast. Hun nyder at Stefan er hjemme, hun er simpelthen så glad for ham. Michelle har noget af et job med både uddannelse og børnepasning, så håber det hjælper hende lidt at vi er der til at tage fra.