I dag blev en stille og rolig dag. Vi startede oppe fra vores “finca” hvor vi ville have set lidt mere af Salento. “fincaen” var utrolig smuk, en firkantet bygning med en lille gård i midten med masse af blomster.
Men det regnede kraftigt og besluttede så at køre mod Medellin. Det var et klogt valg, da vi kom ca. 10-15 km fra Medellin, kunne vi se at lastbilerne igen var ved at samle sig for igen at blokere vejene pga. deres arbejdskonflikt.

Vi nåede fint til byen og fandt vores hotel og vi er godt nok gået et par stjerner op. Vi fik hjælp på det hostel hvor Tatiana arbejder til at skrive vores boarding kort ud til i morgen. Planen er at vi skal aflevere bilen og få vores overskydende bagage opmaganiseret her på hotellet hvor vi også har bestilt overnatning natten til mandag i næste uge hvor jeg skal hjem. Derefter flyver vi til San Andres.

Stefan er i øjeblikket ude med en kammerat og se på et værelse han muligvis kan leje når vi kommer hjem. Han har flere på hånden, så det flasker sig sikkert.

Dagens kultur :
På hovedgaden står der gadesælgere der griller kød direkte ud til kørebanen, gud ved hvordan deres smiley ser ud.