Dette blev så dagen hvor vi igen skulle forlade Medellin. Efter luksus morgenmad på hotellet, aflevering af bil og lidt små indkøb, mødtes vi med Tatiana og fik frokost. Heldigvis kunne vi opbevare overskydende bagage på hotellet til på søndag hvor vi har booket igen,

Vi tog til lufthavnen og med VivaColombia til San Andres. Det var tydelig at de fleste aldrig havde prøver at flyve før og at dette var et eventyr og ferie.

San Andres er ikke ret stor, ca. 30km rundt langs kysten. Vi fik en taxi til det hotel vi havde booket som lå stort set så langt fra lufthavnen som man kan komme.

Vi er i øjeblikket gæster på et hotel der langt overgår hvad jeg før har set af hoteller. Alt er fint og skinnende og holdt i gammel koloni stil. Service er i top af ejerne, de kørte os ovenikøbet tilbage til byen for at vi kunne se fodbold på en bar.

Det var iøvrigt en oplevelse. Et Medellin hold spillede mod et brasiliansk hold. VB 1. divisions gå hjem og vug. De råbte, skreg, hoppede og dansede. Medellin vandt, og Stefan sagde at nu går de amok og mister alle hæmninger, så vi ville gøre bedst i at forsvinde, selv om vi holdt med vinderne.

Internet er meget ustabilt hernede, faktisk har vi ikke fået det til at virke ordentlig endnu, og må bruge WIFI når vi er inde i byen. Så ingen billeder denne gang.

Der er meget varmt, over 30 grader i går. Det var samtidig blæsende ind fra havet, så man havde en fornemmelse af salt på huden hele tiden.

Dagens kultur :

Vi var inde og handle i supermarked i Medellin, skulle bruge noget solcreme. Man tager varen, giver den til en ekspedient som så giver en et nr. Når man har betalt ved kassen, er der en anden som løber tilbage med nr. og henter varen. Når man så senere forlader supermarked er der en vagt som kontrollerer at dine varer passer med din kvittering.