Så ankom jeg endelig efter en lang rejse til Medellin. Stefan og Tatiana stod og ventede på mig i lufthavnen og efter en time i taxa var vi ved Stefans bopæl. En dejlig lejlighed i midten af Medellin i et roligt og stille område. Udsigten fra hans lejlighed.Det første der undrede mig da vi fløj ind over Bogota var at alt var meget grønt. Bogota ligger højere en trægrænsen i eks. Alperne, men det må være fordi vi er nærmere ækvator.

Colombia er meget smuk set oppefra, så jeg glæder mig meget til resten.

Dagens kultur :
Folk taler meget sammen selv om de ikke kender hinanden, eks. når de sidder og venter eller står i kø. De er meget åbne overfor andre mennesker, og ekstremt hjælpsomme. Som Stefan siger kan det også give bagslag, hellere vise en forkert vej end ikke at have hjulpet.

I dag søndag var vi så på en cykeltur gennem Medellin. Hovedvejen bliver lukket om formiddagen for biler, så der er masser af cyklister. Langs vejen er der mange salgsboder hvor de sælger alt fra læskedrikke til cykel reparationer. Vi fik en drik lavet af udpresset sukkerrør blandet op med lime, virkelig delikat.
Sidst på dagen tog vi en taxi op til et område hvor der er en hel lang vej med enmasse spisesteder og barer. Her fik jeg så lov at smage på den lokale mad, en kraftig suppe med kød og grønsager. Stefan og Tatiana fik en anden lokal ret med bl.a blodpølse, æg og mad-bananer. Vi er virkelig kommet langt hjemmefra.

Tjeneren var så venlig at tage et billede af os ved bordet
Dagens kultur :
1. Da jeg ville betale for vores læskedrik havde jeg kun store sedler (100 kr.) Stefan havde dog mindre og nævnte at de kunne være en mindre fornærmelse hvis man kun viste at man havde store sedler.
2. Da vi havde spist var der en ældre dame der udenfor på gaden kunne se at vi ikke havde spist op og spurgte om hun måtte få resterne. Tjeneren pakkede dem ind hvorefter hendes aftensmad var sikret.