Lige efter nytår blev Michelle’s lille pige døbt Victoria. Barnedåb blev holdt i fælleshuset på Sandnæsvej, og det blev en rigtig god dag. Michelle havde planlagt det i detaljer, der var et gennemgående lyserødt tema smiley

Stefan var hjemme fra Colombia og stod fadder sammen med Victoria’s farbror. Victoria blev båret af Michelle’s veninde Melissa.

Michelle flyttede i rækkehus i midten af april, det var rart for hende og Victoria at få noget mere plads. Heldigvis havde hun et flyttefirma til at klare det, for hun har godt nok meget. Michelle har arvet samler-genet fra sin morfar. Der bliver ikke smidt noget ud. Det giver lidt høje toner når jeg begynder at finde de sorte poser frem smiley

Victoria er jordens dejligste barnebarn (men det er alle børnebørn vel ?) Hun smiler og griner og er altid glad. Hver anden onsdag har Michelle friaften og går til banko, og så har jeg fornøjelsen at få lov at passe Victoria.

Hun er så nem og synes at alt vi laver er vildt sjov. Den eneste der synes lidt træt af hende er Trille, nogen gange kan man ligesom se på den at nu må vi godt lige snakke med den eller få Victoria lidt væk. Men Trille er godt nok tålmodig og passer meget på.

På Eskimovej fik jeg endelig udbygget min terrasse. Jeg fik 2 italienske krukker af Linda til min fødselsdag, så det er efterhånden helt sydlandsk. Michelle gav mig nogle runde buskbum planter til forsiden af huset.

Motorcyklen kom også frem igen i foråret. Den havde overvintret i skuret, og det var lidt hårdt ved den. Næste år kommer den igen i ordentlig vinterhi, men så er det også prøvet. Den har allerede været på de lange ture, og får også ofte turen på arbejde til Århus.

Til sommer er det nu besluttet at jeg skal over og besøge Stefan i Columbia. Jeg vil forsøge at lave en særskilt blog under turen, der bliver virkelig meget at opleve. Stefan kan jo nu sproget, så jeg får min egen private guide.