Vi var en tur med Metroen indtil midten af Medellin og gik hen på Botero Plaza hvor der er en masse statue med en meget speciel stil alle lavet af den colombianske kunstner Fernando Botero. Vi var også inde på det tilhørende museum og se mange af hans billeder plus en masse andre.

På en anden plads så vi også de to ens statuer af duer, hvoraf den ene blev bombesprængt i 1995 og dræbte 25 mennesker. Man har ladet den stå som symbol på den vold der førhen herskede i området.

Vi var oppe i kvarteret hvor Stefan var med i et byggeprojekt og se os omkring. Vi kom derop med den nyindviede sporvogn og kørte nogle kilometer op af bakkerne. Kvarteret hedder Buenos Aires ligesom den argentinske by.


Vi gik ind i en lille kiosk for at få en sodavand. Det lignede en opgang, men indenfor var en kiosk. Stefan kendte ikke indehaveren, men alligevel var der hurtigt en dialog om de kønne colombianske kvinder.

Derefter var vi inde og se Sena hvor Stefan arbejdede her indtil sommerferien. Et par store bygninger hvor der kan undervises mange mennesker. Midt i bygningen var en stor kirkesal, meget specielt.

Stefan kender mange og jeg føler han har et mægtigt stort netværk. Så er der en vagtmand hvor han arbejdede der lige hilser som om de har kendt hinanden i flere år, og helt selvfølgelig bøjer reglerne så jeg kunne komme med ind og se. Så er der lige en juicedame som han en gang har hjulpet der stopper os og snakker. Præciserer over for mig at jeg har en god dreng og at hun elsker ham. Så er der lige en australier på cykel der skal hilses på. I øjeblikket står han ude på altanen og taler med en nabo på en anden altan. De har aldrig talt sammen før, men det lyder alligevel som om de har kendt hinanden lang tid. Og nu har de lige inviteret ham ind til kaffe.

Dagens kultur :
1. Hvis man smækker taxidørene bliver det påtalt. Man skal passe på de små biler.
2. Der er sikkerhedsfolk alle vegne, selv her hvor Stefan bor sidder der en vagt ved indgangen hele døgnet. Om natten kommer også en kørende gennem området med en lille fløjte han bruger med regelmæssige mellemrum.