Sommeren 2018 vil gå over i historien. Antallet af solskinsdage slog alle rekorder, og Danmark gik fra grønt til gult da alt visnede i tørken.
Victoria var med i Plantorama og prøvede Postmand Per bilen. Linda forbarmede sig og lagde en 10-er i så den spillede og vippede. Siden da har Victoria forklaret at det er Linda der har “mønterne”
Vi var også til Jonas’s studenterreception som blev holdt på en varm og solrig dag hvor vi alle kunne være ude i haven oppe ved Birgitte og Günther.
Jeppe og Louisa’s lille dreng blev døbt Fabian, og jeg var til barnedåb i Vridsted kirke og efterfølgende frokost i Fly forsamlingshus.
Midt i juli hjalp Victoria mig med at male kaffebønner til Linda. Hun sad og holdte posen mens jeg hældte de malede bønner tilbage. Pludselig bøjer hun hovedet ned over poser og snuser ind, hvorefter hun med velbehag bekendtgør at det dufter dejligt. En fremtidig kaffekender 🙂

Den 15. juli rejste jeg over til Stefan i Colombia, se min blog om dette: http://iloapp.olehagenjensen.dk/blog/blog?Home&category=8
Den 7. august var jeg tilbage i Vejle efter en uforglemmelig rejse.

Den 11. august var det så tid til mit første Smukfest besøg. Jeg så Mads og Monopolet, Martin Brygmann med DR’s symfoniorkester, Tom Jones og flere. Speciel Tom Jones gjorde indtryk, 78 år og i stand til at lave en fest uden lige.
I løbet af august var der jo også flere oplevelser med Victoria. Vi var i Skyttehushaven og se tryllekunst, i silende regnvejr, hvilket jeg var den eneste der havde noget imod. Vi var i Bilka og se Paw Patrol som er hendes store idoler for tiden.Jeg blev husket på hvorfor jeg synes at det nye BilkaTogo koncept er genialt. Bilka handel er kommet på min Murtaugh liste (I’m to old for this shit).

Når Victoria snakker er det ikke altid man kan forstå hvad hun siger når hun har sutten i munden, så vi beder hende om at tage den ud inden hun taler. Hun kalder samtidig sin iPad for “arner”. En dag hvor vi havde bedt hende om at sige iPad rigtigt blev hun træt af os og pegede på sin sut, så kunne vi vel forstå at det var svært at sige når hun havde den i munden. Så kunne vi lære det….

Det blev også til en Bornholmstur for arbejdet. Var for sent ude med flybilletter og måtte så køre til Roskilde og derfra med en kollega. Det blev en laaaaang dag, og var noget træt da jeg endelig kom hjem. Michelle ringede om morgenen og spurgte om jeg kunne passe Victoria da hun var syg, og først da jeg havde lagt rørt blev jeg egentlig vågen og klar over hvad jeg havde sagt ja til 🙂 Det blev jo heller ikke bedre af at aftenenen forinden Bornholmsturen var der lige 5km DHL løb i Århus.

Rock i Byparken var 2 fredage i træk, Jakob Dinesen, Carpark North, Søs Fenger og Thomas Helmig. Den 3. og sidste fredag fik Michelle da hun gerne ville se Nik og Jay, så fik jeg fornøjelsen af Victoria.