Varmt, varmt som i mega varmt. Fugtigt, fugtigt som i mega fugtigt. Jeg har altid sagt at jo varmere jo bedre. Den er ikke helt gældende, denne gang er det på grænsen. Kl. 10 om formiddagen allerede 32 grader og en fugtighed over 95% og 2 kolde brusebade. Hvis man bevæger sig er det meget meget langsom ellers kamp-sveder man.

For at pleje de ømme muskler fra i går og for at blive afkølet tog vi ned på stranden. Hvor var der dog mange gadesælgere, vand, legetøj, briller, mange arter af friturestegt mad, friske fisk(de lugtede dog ikke som om de var friske, massage, henna tatovering, diverse ture, og gudhjælpemig en der solgte musik. Hvis man købte musik ville han sætte sig hos os og lade ghettoblasteren “tale”.

Om aftenen kørte vi til en lille fisker landsby Taganga lige nordøst for Santa Marta.

En lille by meget kendt af backpackers, hvilket også var grunden til at Stefan kendte den.

På vejen tilbage kom vi gennem den grå del af Santa Marta, ikke et sted man ønskede at bilen skulle gå i stå. Skummelt kvarter men masser af folk der sad ude langs gaden.