Så kom dagen hvor vi skal rejse fra San Andres. Vi blev kørt til lufthavnen og fløj med VivaColombia tilbage til Medellin.

Vi nåede lige at se det sidste kvarter og den forlængede spilletid af EM finalen på en lille snusket lufthavns cafe i lufthavnen.

På vejen ind mod Medellin havde der været et motorcykel uheld som vores taxa chauffør have overværet på vej ud. 2 motorcykler havde kørt om kap i et uofficiel væddeløb og den ene overså en lastbil og havde kørt op bagi med over 200km i timen. Det overlevede han ikke. For så lige at sætte prikken oveni viste taxa manden os er billede af sin 22 årige kammerat der var kørt galt på motorcykel og omkommet i sidste uge. Så trafikken er mega hård hernede. Vi synes de kører hasarderet med vi så på den hårde måde også at det har store omkostninger.

Nu virker internet heldigvis, så her er nogle billeder fra San Andres :