Så er strømmen gået igen. På vej med scooter blev vi overrasket af et regnvejr, en enorm stor byge. Vi var gennemvåde inden vi nåede hjem.

Dagen startede ellers med høj sol hvor vi var ved 2 forskellige strande med store bølger. Frokost fik vi et sted hvor menukort bestod af et skilt udenfor hvor der stod “vi har fisk”.

Vi havde godt undret os over at skoven var svinet temmelig meget til op til vores hotel. Det viser sig at vejen også bliver brugt til uofficiel hestevæddeløb. Det var flere hundrede mennesker forsamlet i dag. I øjeblikket kan vi høre de hepper på heste. Stefan havde overvejet at gå derned, men jeg var lidt betænkelig, og slet ikke med kamera når der sandsynligvis er illegale løb.

Her til aften var vi sidste gang inde i byen hvor det hele bliver lidt turist præget. Der var live musik flere steder, og på vejen hjem oplevede vi mange lydanlæg sat op ud til vejen og skruet op på fuld styrke. De forstår godt nok at lave en fest.

Dagens kultur :

Selv om der er politikøretøjer på vejen, ophæver det ikke retten til hverken at overhale dem inden om, for optrukne striber eller høj hastighed.