Maj måned var stadig præget af corona nedlukningen. Alt handler om dette, og alt bliver sat i relief til denne irriterende virus. Man begynder så småt at åbne op igen, men store forsamlinger og grænsen er stadig no-go. Grænsen til Tyskland, Norge og Island åbner i start af juni, men Sverige…..øv.øv, det bliver nok ikke i år.

Bilen fik nyt udstyr, en ny autostol til Victoria. Den forrige var ved at blive for lille og Victoria klagede over at sidde klemt. Så om et par kilo kan hun også undvære mavepuden og så sidder hun lige som os andre, bare lidt højere. Som noget nyt kan hun nu nå bilruden, og som hun selv siger ”det er fordi jeg nu er en stor pige”.

Vi skulle hente pizza en dag, og Victoria følger jo med mig i tykt og tyndt, så af og til kræver det lidt forklaring hvis der er restriktioner, f.eks. på grund af corona. Hun ville gerne med ind og hente pizza, og jeg havde forklaret at det nok ikke var en god ide. Hun tænkte lidt over det og pludselig kom det ”Morfar, jeg har tænkt over det, Mette siger at der ikke må være så mange inde hos pizza manden af gangen”. Så den er på lystavlen…

Min fødselsdag blev også holdt, og vandpistoler til Victoria var et hit. Det blev også tid til IKEA tur, med afstand og Victoria fast i en vogn så man ikke kom for tæt på andre. Victoria var noget skuffet over at bistroen var lukket, de franske hotdogs kunne hun huske.

Stefan og Nico har også være hjemme et par gange, det er hyggeligt med liv i huset. Victoria og Stefan leger ”vildt”, og Stefan bliver ”naturlig træt”, for Victoria kan bare blive ved og ved ?

Der ligger også en video her: https://www.youtube.com/watch?v=qgB1vuHu7w4

Stefan’s hund Nico er normalt meget reserveret og lidt bange af sig. Naboen var ovre at lege og løbe efter Victoria. Det troede Nico var et angreb, og den blev vred og rejste børste. det havde vi ikke lige set komme, den beskyttede helt klart Victoria.

Jeg havde en dag lavet Chili-con-carne, og bønnerne der i var ikke noget hit hos Victoria. Vi tog en portion med over til Michelle, og hun sorterede dem også fra. Jeg måtte jo pointere at de var sunde, men den købte de ikke. Nico fik så resterne, og sørme om den ikke også kunne sortere bønnerne fra, hvilket Victoria jo så viste mig at så måtte det være i orden ?

Havde også en en-dags tur til Hanstholm. Jeg havde budt på en konkurs-auktion og vandt et par numre med IT-udstyr til billige penge. Jeg tog en feriedag og fik en rigtig god tur i det nordjyske omkring Mors, Hanstholm, Vejlenerne og tilbage via Hobro og Randers.

Måtte også lige forbi lægen og have fjernet en udvækst på halsen med det lidet flatterende navn ”gammelmandsvorte”. Håber det bare var en engangs seance.