Så blev der igen stille i huset. Stefan rejste igen til Colombia. Panikken bredte sig da jeg var ved at løbe tør for kaffebønner, men Stefan fik heldigvis arrangeret en forsendelse så snart han kom til Colombia, og den kom til Vejle sidst på måneden.Der kom også en lille smule sne, ikke meget, men dog så man med en smule entusiasme kunne tage en kælketur. Så vi fik en tur på flag-bakken ovre i Løget.I begyndelse af måneden var det også tid til den årlige musical i musikteateret. I år var det Sommer i Tyrol. Hovedrollen blev spillet af en kollegas hustru, så selvfølgelig skulle jeg se den.I vinterferie blev der både tid til legeland og svømmehal. Michelle havde holdt Victoria hjemme hele vinterferien, så om mandagen var hun i legeland med Michelle og om tirsdagen med mig og Linda. Hun er fuld af gå-på-mod og hopper ud i det hele uden betænkeligheder. I en af hoppeborgene blev hun dog overrumplet af nogle drenge der legede lidt vildt, så der havde jeg en udfordring med at forklare hende at det var ikke fordi de drillede hende, men fordi de bare legede vildt. En social læring der ville noget, men hun var noget trykket et stykke tid.I svømmehallen var hun også fuldstændig frygtløs. Faktisk kan hun selv svømme bare hun har vinger på… vil selv, kan selv (i øvrigt med alt hvad hun gør).
Sidst på måneden var vi så en tur i Odense ZOO. En søndag hvor foråret viste sig fra sin bedste side. Giraffer, løver, tigre, aber og en hel masse andre dyr. En stor oplevelse, ikke mindst for Victoria.Sidst på måneden var vi en tur i Bika hvor der var en cykelringklokke på tilbud som vi købte. Jeg havde jo så et forklaringsproblem for vi manglede jo en cykel den kunne sidde på. Den Blå Avis havde så heldigvis en rød Winther med lad. Hun kan næsten cykle den selv, omme på terrassen som er helt plan går det fint.