I dag var det helligdag, så livet på gaden var noget mere stille end normalt.

Op af formiddagen tog Stefan og jeg ind til Parque Explora, et eksperimentarium med en masse udstillinger og udfordringer.

Meget spændende og oplysende. Der var også et akvarium med masser af forskellige fisk. Et terrarium som jeg dog så alene. Stefan gik med ind, så en kvælerslange i den første montre, hvorefter han sagde at han ville vente på mig udenfor, og så styrtede han ud. Hans fobi for slanger lever i bedste velgående.

Udenfor var opstillet dinosaurer, og vi sendte et billede til Victoria. Hun har meldt tilbage at det er hendes dinosaurer.

Derefter var vi i et tilhørende planetarium og tilsidst i botanisk have som ligger lige overfor.

Det har været en meget varm dag, og de lider også af tørke som derhjemme. Pga. helligdagen var der rigtig mange mennesker og specielt familier på picnic. Ikke en lille sølle madkurv eller madpakke, men vikeligt disket op med den store frokost buffet i græsset. Igen kom colombianernes evne til at lave en fest frem.

På en stor plads var der en hjemløs der tiggede penge med begrundelsen at vi skulle betale ham fordi vi brugte hans by. Da tændte Stefan lige af, det var virkelig en nedvurderende og fornærmende måde at tigge på og ikke en colombianer værdig. Manden blev meget flov, han vidste jo ikke at Stefan har boet i byen i flere år. Normalt hjælper man ofte de hjemløse med en lille skilling eller madrester, men der var alligevel en grænse for dårlig opførsel.

Om aftenen var vi ude at spise, virkelig god mad, en bøf så mør den næsten kunne spises uden kniv.

Og igen blev der gjort rent da vi kom hjem til en flov hund.

Nico er meget social og har det virkelig skidt med at være alene hjemme. De kæmper en kamp for lige at lure hvordan den kan vænnes og trænes til ar være alene.