Kom maj du søde milde……. den sidste forårsmåned.

Min fødselsdag startede med morgenmad hos Linda, hun havde dækket op med dug, lys og servietter…… og et årsabonnement på Basserne, et rigtig hit.

Af Michelle og Victoria fik jeg til overtræk til min nye solvogn
Derudover havde jeg besøg fra Fruering/Virring til brunch på Eskimovej, hvor jeg også blev “begavet”.

Maj startede også med vejhjælp. En punktering hos en kunde på Fyn. Var noget imponeret over deres hurtighed, 35 min til de var fremme, og det var virkelig i udkants Danmark.

Var også så heldig at få en billet til leder seminar i DGI-huset i Vejle. Var nede og høre B.S. Kristiansen, Anne Villemoes og Rasmus Bagger. Havde set frem til B.S., som også var god, men Anne Villemoes var klart den bedste foredragsholder. Specielt da hun forklarede hvor svært det var at få vestjyske svineavlere til at sponsorere en moske i København, hvor man jo nok ikke kunne forvente der ville komme fremtidige forbrugere smiley

Var også så heldig at en fridag kunne bruges sammen med Michelle og Victoria i Odense. Victoria og jeg fik vores frokost på en naturlegeplads ved OB’s boldbaner mens Michelle havde et andet ærinde.

Så blev det også tiden for Jelling Festival. I år var der flere gode navne lørdag, og vejret var i top, over 25 grader og lunt hele aftenen.
Kim Larsen, Lars Lilholt og Sir Rod Stewart, så kan det vist ikke slutte maj måned bedre