Her fredag var sidste dag Stefan havde sin lejlighed. Vi fik samlet alle hans sager, et par tasker, og en cykel. Vi kørte det over til det Hostel hvor Tatiana arbejder. Samtidig fik jeg så set det, et sted Stefan også har opholdt sig meget.

Vi begyndte så vores tur ned til kaffezonen, en tur gennem bjergene på ca. 180 km. En rigtig smuk tur hvor landskabet hele tiden ændrede sig. Første stop er Manizales hvor vi har hotel til 2 dage. Da vi ankom viste gps os ind i et højest tvivlsomt kvarter hvor Stefan bestemt ikke mente det kunne være. Vi fandt endelig hotellet i et noget mindre suspekt område. Man kan sige meget om hotellets kvalitet, men service og renlighed er i top. De smiler og springer for os, og der er en stram lugt af klorin.

Lørdag kørte vi så ud til en kaffefarm Hacienda Venecia, valgt udfra at de laver rundvisning på engelsk. Vi fik en rigtig god gennemgang af historie, dyrkning, høst, efterbehandling og ristning. Vi gik tur på markerne, så maskiner der bruges til behandling, og prøvede at lugte til kaffen i de forskellige faser af ristning og selve kaffebrygning. Turen blev afsluttet med en frokost på stedet. Der var også et haveområde med nogle store påfugle.
Sidst på eftermiddagen valgte vi at se en EM kamp på en bar/cafe i Manizales. Samtidig så vi den gamle kabelbane, stort set en træpalle der hang på en wire.

Dagens kultur :
Hvis man er inviteret til en fest, er det ikke unormalt man tager andre med.