Året startede hårdt.

Februar måned døde Inge efter et par hårde år med svær Altzheimer. Det var godt hun endelig fik fred. Vi var der næsten alle sammen til sidst, og det blev en rigtig værdig afslutning på et langt og dejligt liv. Hun blev begravet i Hover kirke og hviler nu samme sted som Erik.

Ugen efter gik jeg kold under træning på DGI-huset. Lærte på den hårde måde at træning ikke bare indbefatter opvarmning, men også afkøling. Efter hård træning faldt puls for hurtigt hvorefter der ikke var blod nok til hovedet, og så falder man altså…..Men inden man kom til den konklusion trådte hele apparatet i gang, Ambulance til sygehus, diverse check og indlæggelse et døgn på hjerteafdelingen. Det sidste kunne jeg godt have undværet.

Og nu til det meget mere glædelige……..

Michelle meddelte os i februar at hun var gravid med termin 30. september… jahoo

og torsdag 7/5 blev hun scannet for anden gang, og fik at vide det bliver en lille pige, hvilket jeg jo allerede havde forudset smiley Fik en hagesmæk af Michelle hvor der står “Morfars guldklump”, og Linda fik en ligesådan med “Mormors guldklump”

Så nu er der gang i samling af udstyr. Jeg havde på forhånd lovet hende en ny barnevogn, og selvfølgelig skal det være standsmæssigt, så der er allerede bestilt en Odder “deluxe” smiley

Stefan har fået en halvårskontrakt med en organisation der hedder Sena. Han skal undervise i engelsk. Han synes det var noget af en
udfordring at være til en jobsamtale der foregik på spansk. Sena er en
organisation der investerer i mennesker der så skal bidrage til selve
Colombia’s sociale, økonomiske og teknologiske udvikling. Han får tilholdssted
i Medellin hvor han har opholdt sig det meste af tiden.